פוקימון גו: באיזו שעה מתחיל אירוע ליל כל הקדושים 2020? גלריאן יאמאסק וסאבלי מחופשת בקרוב

לחודש נובמבר יהיה ארבע פשיטות מתחלפות ואור זרקורים לאירועי פוקימון גו . אבל לפני שהחודש הבא יתקיים, המעריצים יוכלו ליהנות מאירוע ההאלווין של ניאנטיק לשנת 2020. יש אנשים ששואלים מה השעה מתחיל האירוע של פוקימון גו ליל כל הקדושים, וכאן תגלו את כל מה שאתם חייבים לדעת כולל גלריאן יאמאסק וסאבלי המחופשת. .

כמה זמן לנצח את הגבעה השקטה

לפני שמתחילה חגיגת כל הדברים המרושעים והשובבים, ניאנטיק חוגגת בימים אלה את השקת הכתר טונדרה לחרב ולמגן עם הגעתם של Sirfetch’d וגם של Ponyta . בנוסף, ישנם גם פריטי אוואטר חדשים בהשראת הכתר טונדרה זמינים להשגה.



כאשר אירוע הכתר טונדרה יסתיים בלכידות עם תחילת כל הדברים המרושעים, למטה תגלה את שעת ההתחלה של אירוע פוקימון גו ליל כל הקדושים 2020.



לא ניתן היה לטעון תוכן זה

מהו זמן ההתחלה לאירוע פוקימון גו ליל כל הקדושים 2020?

זמן ההתחלה של אירוע פוקימון גו ליל כל הקדושים 2020 הוא 18:00 PDT ב 23 באוקטובר.



המשמעות היא שאירוע ליל כל הקדושים של פוקימון גו לשנת 2020 אמור להתחיל גם בשעה 21:00 EST ו- 02:00 BST ב 24 באוקטובר.

לאחר שהחגיגה של כל הדברים הרשעים תתחיל, היא תסתיים בקרוב ב -3 וב -4 בנובמבר באותן שעות.

לאורך כל האירוע, יהיו מספר דברים לעשות ולהשלים.



לא ניתן היה לטעון תוכן זה

פוקימון גו גלריאן יאמאסק ותלבושות סאבליי

גלריאן יאמאסק וסאבלי מחופשת יהיו חלק מאירוע פוקימון גו ליל כל הקדושים לשנת 2020.

בנוסף לגלריאן יאמאסק ולסבאלייה המחופשת, אירוע פוקימון גו ליל כל הקדושים יאכלס גם פצצת רוח מבריקה.

יהיה מחקר מיוחד חדש בשם A Spooky Message Unmasked, ו- Darkrai יופיע גם בפשיטות של חמישה כוכבים.

פריטי אוואטר חדשים יתווספו גם לחנות הסגנון, מאמנים מוזמנים לצלם תמונות להפתעות מפחידות, וגם ג'נגר מחופש יהיה זמין להתמודד עם פשיטות.

לבסוף, יתקיימו גם אירועים מיוחדים עם יום הרפאים Catch Mastery ב -25 באוקטובר, יום הפשיטה של ​​אלולן מרובאק ב -31, וגביע ההאלווין של פוקימון גו קרב ליגה ב -26 עד ה -3 בנובמבר.

בחדשות אחרות, League of Legends Wild Rift: כיצד להשיג עור ג'ינקס מפואר ב- iOS וב- Android